مدیرکل دامپزشکی استان سمنان
۲۳۰۰ کیلوگرم فرآورده دامی ناسالم از مراکز عرضه ضبط و معدوم شد
دکتر حمید رضا حسینی از ضبط و معدوم سازی ۲۳۰۰ کیلوگرم فرآورده دامی ناسالم از مراکز عرضه استان در طرح تشدید نظارتی عید نوروز خبر داد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر حمید رضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اعلام این خبر افزود: ۲هزار و سیصد کیلوگرم فرآورده دامی ناسالم در طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در هشت شهرستان ویژه نوروز از ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ تا ۳ فروردین ۱۴۰۱ ضبط شد و معدوم شد.
وی در ادامه گفت: طی بازرسی ها در قالب طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان سمنان، با ۱۱۳ واحد عرضه به دلیل بی توجهی به نکات بهداشتی برخورد شد و ۲ مرکز عرضه فرآورده خام دامی شامل قصابی و مرغ فروشی به دلیل تخلف پلمپ شد.
ایشان اضافه نمود: ۵ پرونده در زمینه تخلف واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی در مراجع قضایی تشکیل شد همچنین ۳ مورد نمونه گیری از فرآورده های خام دامی مشکوک در مراکز عرضه نیز انجام شد.
دکتر حسینی افزود: ۳۶ نفر شامل دامپزشک، کارشناس دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی در قالب ۱۸ تیم در طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی همکاری دارند که در قالب ۹ تیم سیار و ۹ تیم ثابت از هشت صبح تا ساعت هشت شب در دو شیفت از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان طی زمان های مختلف بازدید می کنند تا فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.
در پایان مدیرکل دامپزشکی استان یادآور شد: با پیش بینی افزایش سفرهای نوروزی و با توجه به انجام واکسیناسیون علیه ویروس کرونا نسبت به دو سال گذشته، بازدید و نظارت بر مراکز فروشگاهی، رستوران های داخل شهر و بین راهی با جدیت انجام می شود.
نظر دهید