مسئول دفتر مدیرکل و مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان سمنان
انتشار مقاله مقایسه اثرات تیمارهای پرتودهی و اولتراسوند بر میزان باقیمانده سه آنتی بیوتیک در گوشت مرغ
چاپ مقاله علمی-پژوهشی باعنوان Comparing the effects of irradiation and ultrasound on enrofloxacin, oxytetracycline, and sulfadiazine residues in chicken meat در نشریه معتبر Radiation Physics and Chemistry با درجه q1

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، سعید خباز مسئول دفتر مدیرکل و مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان از انتشار و چاپ مقاله علمی-پژوهشی با عنوان مقایسه اثرات پرتودهی و فراصوت بر روی بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکین و سولفادیازین در گوشت مرغ ( Comparing the effects of irradiation and ultrasound on enrofloxacin, oxytetracycline, and sulfadiazine residues in chicken meat ) توسط دکتر محمد تقی حیدریان معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان سمنان در نشریه معتبر Radiation Physics and Chemistry با درجه q1 خبر داد:
دکتر حیدریان نویسنده این مقاله عنوان نمود: چاپ این مقاله با هدف اثرات فرآیندهای نوین پرتودهی و فراصوت بر کاهش بقایای آنتی بیوتیکی در گوشت مرغ صورت گرفت و نتایج نشان داد که این فرآیندها می توانند میزان بقایا را تا حد زیادی کاهش دهند و گوشت مرغ قابل مصرف گردد.
قابل ذکر است این تحقیق در جهت مقایسه اثرات تیمارهای پرتودهی و اولتراسوند بر میزان باقیمانده سه آنتی بیوتیک به طور گسترده در گوشت مرغ، علاوه بر رنگ سنجی و بررسی کاهش وزن انجام شده است.
نظر دهید