دکتر ایمان تجلی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان مهدیشهر

آدرس:ابتدای جاده شهمیرزاد-دربند-پایین تر از دانشکده روانشناسی

تلفن: 33622191

  • 1398/07/13 - 08:23
  • تعداد بازدید : 279
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان:

فعالیت بزرگ‌ترین کارخانه داروهای دامی در استان سمنان

بزرگ‌ترین کارخانه تولید داروهای دامی کشور در سمنان فعالیت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان و به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس، دکتر حمیدرضا حسینی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات به مناسبت هفته دامپزشکی اظهار کرد: ۹۰ برنامه در قالب ۱۴ محور کاری به بهانه هفته دامپزشکی در این استان برنامه‌ریزی شده است تا به مرحله اجرا برسد.

وی گفت: برگزاری مسابقات فرهنگی، تخصصی و ورزشی، برپایی میز خدمت و سخنرانی در خطبه‌های نماز جمعه، گل‌باران مزار مطهر شهدای دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حضور کارشناسان دامپزشکی در مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش و واکسیناسیون، سم‌پاشی و ویزیت رایگان در روستاها از مهم‌ترین برنامه‌های هفته دامپزشکی در این استان است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تصریح کرد: حضور در جمع دانشجویان دانشکده‌های دامپزشکی استان سمنان نیز در این هفته انجام می‌شود و تفاهم‌نامه‌ای را با دانشکده‌های دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار و دانشگاه سمنان منعقد خواهیم کرد.

حسینی بیان کرد: تقدیر از کارمندان نمونه و اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی در غرب استان سمنان از دیگر برنامه‌های هفته دامپزشکی در استان سمنان است؛ طرح توسعه یک کارخانه دارویی نیز در غرب این استان کلنگ‌زنی می‌شود.

وی با بیان اینکه دامپزشکی دستگاهی سلامت‌محور است و در دایره دستگاه‌های واکنش سریع تعریف می‌شود، گفت: در مبارزه با بیماری‌های واگیر دامی، طیور و آبزیان و کنترل و مبارزه با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام تلاش‌های زیادی در اداره کل دامپزشکی استان سمنان انجام شده و این اداره کل بسترسازی امنیت بهداشتی در جامعه است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه دامپزشکی از مزرعه تا سفره مردم را مدیریت می‌کند، بیان کرد: همکاران دامپزشک در کشتارگاه‌ها مستقر هستند و بر روند عرضه نیز نظارت ویژه‌ای انجام می‌شود.

حسینی همچنین با اشاره به پهناوری استان سمنان و پراکندگی جمعیت دام و طیور در این استان عنوان کرد: همکاران دامپزشکی به تک‌تک روستاهای استان سمنان طی دو تا سه مرحله در طول سال مراجعه می‌کنند و حتی در عرصه‌های مرتعی نیز خدمات بهداشتی مربوط به دامپزشکی ارائه می‌شود.

وی گفت: سختی کار با وجود گستردگی استان سمنان و پراکندگی جمعیت دام و طیور افزایش می‌یابد؛ اما بهره‌برداران نیازمند خدمت هستند و خدمات دامپزشکی نیز به‌صورت کاملاً رایگان به آنها ارائه می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به وجود ۵۱۱ واحد مرغداری در استان سمنان افزود: از این تعداد، ۴۲۱ واحد مرغداری گوشتی بوده که با ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره فعالیت می‌کنند و به‌طور متوسط می‌توانند ۴۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در یک سال داشته باشند و باید بر روند فعالیت‌های آنها نظارت شود.

حسینی افزود: ۴۲ واحد مرغ تخم‌گذار نیز در استان سمنان با ظرفیت دو میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه فعالیت دارند که در کنار آنها، ۱۲ واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت دو هزار قطعه و ۶ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت ۱۲ هزار قطعه ظرفیت فعالیت می‌کنند.

وی اظهار کرد: جمعیت دامی استان سمنان، ۵۵ هزار رأس دام سنگین بوده که ۳۰ هزار تن تولید گوشت قرمز دارند؛ همچنین یک میلیون و ۶۰۰ هزار رأس گوسفند و بز در استان سمنان پرورش داده می‌شود که عمده آن متعلق به عشایر این استان است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های تولید تخم‌مرغ در استان سمنان بیان کرد: تناژ تولیدی تخم‌مرغ در استان سمنان، 10 هزار تن است و این ظرفیت با پشتوانه نظارتی و حمایتی دامپزشکی محقق می‌شود.

حسینی همچنین با بیان اینکه صنعت دام‌پروری رابطه نزدیکی به لحاظ ریالی با صنعت نفت دارد، گفت: تفاوت شاخص در این بخش، آن است که صنعت دام‌پروری مولد و تجدیدپذیر و صنعت نفت تجدیدناپذیر است؛ صنعت دام‌پروری می‌تواند کشور را خودکفا سازد و در جایگاه صنعت نفت ایران قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 244336
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید