دکتر ایمان تجلی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان مهدیشهر

آدرس:ابتدای جاده شهمیرزاد-دربند-پایین تر از دانشکده روانشناسی

تلفن: 33622191

  • 1398/04/23 - 09:58
  • تعداد بازدید : 289
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم :

برای رسیدن به "رونق تولید " در صنعت طیور،شناسایی موانع و مخاطرات و استفاده از گزینه های جایگزین باید در اولویت قرار گیرد

با تدابیر اتخاذ شده در مجموعه دامپزشکی و سایر ارگانها و همچنین تلاش و کوشش بهره برداران، فعالیت در زنجیره صنعت طیور با جدیت بیشتری در حال انجام می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر علی جاوید پور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: با تدابیر اتخاذ شده در مجموعه دامپزشکی و سایر ارگانها و همچنین تلاش و کوشش بهره برداران، فعالیت در زنجیره صنعت طیور با جدیت بیشتری در حال انجام می باشد.

وی در ادامه با توجه به اینکه پتانسیل های بالقوه و بالفعل مناسبی در صنعت طیور وجود دارد امکان رسیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر رونق تولید در این صنعت وجود دارد.

ایشان اضافه نمود: رونق و موانع تولید را صرفاً نباید در فرآیندهای سیستم های اداری جستجو کرد و برای دستیابی به اهداف ضمن حذف این موانع باید به اقدامات لازم جهت شناسایی موانع و مخاطرات و تمهیدات در میدان عمل پرداخت و برای هر یک از موارد شناسایی شده سیاست گذاری و برنامه ریزی لازم را در بازه زمانی مشخص بعمل آورد.

دکتر جاویدپور یکی از موضوعات اصلی این صنعت را وابستگی به نهادهای تامین مصرفی مورد نیاز از خارج از کشور برشمرد و تحقیقات و بررسی جهت استفاده از نهاده های جایگزین را به عنوان یک راهکار عملی و میدانی برشمرد.

وی در ادامه عدم توجه بهره برداران به انجام بیمه تکمیلی، نامناسب بودن امنیت زیستی واحدهای پرورشی، فعالیت واحدهای غیرمجاز، نامشخص بودن جایگاه طیور بومی، عدم استفاده از تمهیدات و رفتارهای مخاطره آمیز، بیماری های نوپدید و بازپدید و همچنین عدم اهتمام لازم درخصوص پیگیری و اجرای تصمیمات اتخاذ شده درخصوص توسعه کیفی صنعت طیور را از مصادیق دیگری که مانع رونق در این بخش می شود برشمرد.

در پایان دکتر جاویدپور ابراز امیدواری نمود: با کار و تلاش مضاعف و بهره گیری از پتانسیل های سایر بخش ها و همچنین با مساعدت کلیه مسئولین و رعایت قوانین و ضوابط بهداشتی از جانب بهره برداران این صنعت بتواند ضمن حفظ جایگاه خود در داخل کشور با انجام اقداماتی که جهت توسعه کیفی پایدار بودن در آن صورت می گیرد به جایگاه مناسبی در بازارهای تجاری صادراتی دست یابد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 134619
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید