رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی سمنان
اعلام دستاوردهای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در استان سمنان
در نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام ماه مبارک رمضان ۹9 با هدف ارتقاء سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی از تعداد 1217 نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان دکتر وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی عنوان نمود :
پیرو اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام ماه مبارک رمضان ۹9 با هدف ارتقاء سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و در نتیجه تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه بویژه سلامت روزه داران گرامی ، تعداد 1217 نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان صورت پذیرفت. در طی این بازدیدها میزان 569 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط بازرسین دامپزشکی کشف و ضبط و به طریق بهداشتی امحاء گردید. همچنین پرونده 4 واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع گردیده و 1 مرکز نیز بعلت تخلفات بهداشتی عدیده تعطیل و پلمپ گردید.
لازم به ذکر است این طرح با شرکت ۱8 اکیپ ثابت و سیار بازرسی از تاریخ ششم اردیبهشت 1399 لغایت سوم خرداد 1399 در دو نوبت صبح و عصر در ایام تعطیل و غیر تعطیل در سطح استان اجرا گردید.
نظر دهید