رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان سمنان:
اعلام دستاوردهای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز 1399 در استان سمنان
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز ۹9 تعداد 1304 نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان صورت پذیرفت و میزان 4415 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط بازرسین دامپزشکی کشف و ضبط و به طریق بهداشتی امحاء گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان دکتر وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی عنوان نمود پیرو اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز ۹9 با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و در نتیجه تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه تعداد 1304 نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان صورت پذیرفت. در طی این بازدیدها میزان 4415 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط بازرسین دامپزشکی کشف و ضبط و به طریق بهداشتی امحاء گردید. همچنین پرونده 14 واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع گردیده و یک مرکز نیز بعلت تخلفات بهداشتی عدیده تعطیل و پلمپ گردید.
لازم به ذکر است این طرح با شرکت ۱۸ اکیپ ثابت و سیار بازرسی از تاریخ 25 اسفند 1398 لغایت 15 فروردین 1399 در دو نوبت صبح و عصر در ایام تعطیل و غیرتعطیل در سطح استان اجرا گردید.
در پایان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان سمنان ضمن اعلام استمرار بازدیدها و نظارتهای لازم توسط بازرسین دامپزشکی در تمامی ایام سال ، از شهروندان و هم استانیهای عزیز درخواست نمود فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تهیه و به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی محصول دقت نموده و از خرید محصولات فله و فاقد هویت خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی، مراتب را در اسرع وقت به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه و یا سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش نمایند.
نظر دهید