رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان:
آغاز طرح تشدید و کنترل نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در شهرستان سمنان
این اداره از تاریخ 97/12/15 لغایت 98/1/15 با تشکیل اکیپهای ثابت و سیار به صورت دوشیفت نسبت به نظارت بر اماکن تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی اقدام می نماید.
_6742.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مهدی حقیان فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان با اعلام این خبر افزود : با توجه به درپیش بودن ایام نوروز و باتوجه به ضرورت تشدید و کنترل و نظارتهای بهداشتی بر روند تهیه و توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و در راستای ارتقاء امنیت غذایی شهروندان گرامی این اداره از تاریخ 97/12/15 لغایت 98/1/15 با تشکیل اکیپهای ثابت و سیار به صورت دوشیفت نسبت به نظارت بر اماکن تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی اقدام می نماید لذا باتوجه به اهمیت موضوع و افزایش عرضه و تقاضا در روزهای پایانی سال و ضرورت نظارتهای کیفی لازم علاوه بر نظارتهای اکیپهای دامپزشکی گشتهای مشترکی نیز با سایر ارگانها ذیربط برنامه ریزی گردیده تا برکیفیت بازرسیها افزوده شود .
وی در ادامه از همشهریان درخواست نمود: در زمان خرید محصولات پروتئینی و فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید، انقضاء و لیبل درج شده روی محصول توجه لازم را مبذول نمایند .
دکتر حقیان فر در پایان ابراز امیدواری نمود: انشاالله با اجرای این طرح در ایام نوروز شاهد تضمین امنیت و سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی باشیم .
نظر دهید