دکتر ایمان تجلی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان مهدیشهر

آدرس:ابتدای جاده شهمیرزاد-دربند-پایین تر از دانشکده روانشناسی

تلفن: 33622191

  • 1398/02/19 - 10:35
  • تعداد بازدید : 310
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارشناس مسئول قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان:

24 محموله مرغ و دام غیرمجاز در استان سمنان توقیف شد

طی فروردین ماه سالجاری 24 محموله شامل 20محموله دام سبک و سنگین، 2 محموله طیور زنده و 2 محموله فرآورده های غیر خوراکی دامی با همکاری نیروی انتظامی توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، آقای حسن آفاق کارشناس مسئول قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: طی فروردین ماه سالجاری 24 محموله شامل 20محموله دام سبک و سنگین، 2 محموله طیور زنده و 2 محموله فرآورده های غیر خوراکی دامی با همکاری نیروی انتظامی توقیف و برخوردهای قانونی با مالکان این محموله ها صورت پذیرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حجم کشفیات در فروردین ماه 98 نسبت به مدت مشابه (سال 97) 267% رشد داشته است،افزود:  تأمین بهداشت دام و فرآورده‌های دامی یکی از مهم‌ترین اهداف دامپزشکی است که سبب پیشگیری از بیماری‌هایی همچون جنون گاوی، تب مالت و آنفولانزای فوق حاد پرندگان می‌شود.

آقای آفاق در پایان اضافه نمود: با همکاری لازم بین نیروی انتظامی و کارشناسان اداره دامپزشکی و انجام گشت های مشترک تلاش می شود با جا به جایی بدون مجوز بهداشتی طیور و دام به عنوان یک معضل بزرگ بهداشتی و اقتصادی که در حال حاضر جامعه انسانی و صنعت طیور و دام را به صورت جدی تهدید می کند، مبارزه جدی صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 129526
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید