مهندس ایمان فولادی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه

آدرس: بلوار امام رضا (ع) جنب پارک زائر

تلفن: 33613921

  • 1398/01/18 - 08:54
  • تعداد بازدید : 299
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان:

پیش سردکن کشتارگاه دام شهرستان شاهرود راه اندازی گردید

با پیگیری های مستمر مجموعه دامپزشکی استان و همکاری شهرداری شهرستان شاهرود، پیش سردکن کشتارگاه دام شهرستان شاهرود راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: با پیگیری های مستمر مجموعه دامپزشکی استان و همکاری شهرداری شهرستان شاهرود، پیش سردکن کشتارگاه دام شهرستان شاهرود راه اندازی شد.

وی در ادامه گفت: با راه اندازی پیش سردکن کشتارگاه لاشه دام های کشتار شده پس از استحصال، به مدت 24 ساعت در دمای 0تا4درجه سانتیگراد نگهداری و پس از طی مرحله جمود نعشی توسط خودروهای سردخانه دار واجد شرایط به بازار مصرف عرضه می گردند.

وی افزود: طی شدن مرحله جمود نعشی علاوه بر از بین بردن میکروارگانیسمهای بیماری زا به ویژه ویروس بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF) باعث ترد شدن و افزایش کیفیت گوشت قرمز می شود.

در پایان دکتر قدس اضافه نمود: با راه اندازی پیش سردکن کشتارگاه دام شهرستان شاهرود، در حال حاضر کلیه کشتارگاه های استان مجهز به پیش سردکن بوده و مردم استان گوشت قرمز مصرفی خود را با ضریب امنیت غذایی بالاتری تهیه و مصرف می نمایند در ضمن در آینده با همکاری دستگاه های متولی خصوصاً شهرداری ها می توانیم شاهد ارتقای ساختاری کشتارگاه های دام استان باشیم.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 8365
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید