رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان
مراکز عرضه فرآورده های خام دامی زیر ذره بین دامپزشکی
دکتر علی قندالی از بازدید مدیرکل دامپزشکی استان و کارشناسان اداره کل دامپزشکی از مراکز عرضه گوشت قرمز در راستای تامین و توزیع بهداشتی گوشت قرمز در شهرستان سمنان خبر داد:
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان دکتر علی قندالی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: دکتر حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان و کارشناسان اداره کل دامپزشکی از مراکز عرضه گوشت قرمز در سمنان در راستای تامین و توزیع بهداشتی گوشت قرمز بازدید نمودند.
وی در ادامه گفت: در این بازدید ضمن بررسی فرآیند اجرای طرح تشدید نظارت توزیع بهداشتی لاشه استحصالی گوشت قرمز، موارد و نکات بهداشتی به مراکز فوق الذکر ابلاغ گردید. و با توجه به تدابیر اتخاذ شده هیچ گونه مشکلی در تامین گوشت قرمز در سطح شهرستان سمنان همچنین سایر شهرستانهای استان وجود ندارد.
در پایان دکتر قندالی در خصوص نظارت بهداشتی دامپزشکی بر عرضه بهداشتی گوشت قرمز عنوان کرد:کارشناسان دامپزشکی از ابتدای فرآیند استحصال گوشت در کشتارگاهها با انجام بازرسی دام قبل، حین و بعد از کشتار، ضمن کنترل تمام مراحل کشتار، لاشه ها را با صدور مجوز به مراکز عرضه هدایت می کنند که این پروسه با نظارت بر ناوگان حمل و نقل فرآورده های خام دامی ادامه پیدا کرده و شهروندان محترم استان با آسودگی خاطر میتوانند نسبت به تهیه و مصرف فرآورده خام دامی اقدام نمایند.
نظر دهید