رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
فعال بودن ۷۵ درصد واحدهای پرورش مرغ گوشتی در کشور
24هزار واحد پرورش مرغ گوشتی در کشور وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۷۵ درصد فعال است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، در حاشیه گردهمایی مسئولین روابط عمومی ادارات کل دامپزشکی کشور که در شهمیرزاد برگزار شد، دکتر رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: 24هزار واحد پرورش مرغ گوشتی در کشور وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۷۵ درصد فعال است.
علیرضا رفیعی پور روز چهارشنبه در حاشیه همایش ملی روابط عمومی ادارههای کل دامپزشکی کشور در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگیان شهمیرزاد استان سمنان در جمع خبرنگاران افزود: در مجموع بیش از ۲۷ هزار واحد مرغداری شامل مرغ تخم گذار، مادر، اجدادی، لاین و گوشتی در کشور وجود دارد که از این بین واحدهایی مانند پرورش مرغ مادر و اجداد همیشه فعال است.
وی با بیان اینکه تولید وابسته به نهاده است، ابراز داشت: نهاده میتواند خوراک، دارو یا واکسن باشد و همه این اقلام مورد نیاز در گذشته به شکل طبیعی به اندازه مورد نیاز تأمین بود و وارد میشد اما در یکسال گذشته تحریم، مشکلاتی را در کشور ایجاد کرد.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با ثبت سفارشهای لازم مانند مواد دارویی، ریز مغذی، ویتامینها و غذا توانسته است مشکلات تولیدکنندگان را حل کند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: وزارت جهاد کشاورزی همواره مواد و اقلام مورد نیاز تولید کنندگان برای ۶ ماه بعد را با ثبت سفارش از قبل تأمین کرده است.
ثبت سفارش ۳۰۰ هزار تن گوشت قرمز
رفیعی پور با اشاره به ثبت سفارش بیش از نیاز برای جلوگیری از وقوع مشکلات تامی ن مایحتاج مردم یادآور شد: ۳۰۰ هزار تن گوشت قرمز برای تأمین نیاز کشور ثبت سفارش شده است که از این میزان ۱۵۰ هزار تن به بازار عرضه و مشکلات کمبود رفع شد.
وی با بیان اینکه استان سمنان از استانهای موفق در تأمین داروی دامی است، ادامه داد: در زمینه دارویی، اقلام مورد نیاز تولیدکنندگان کشور برای هفت ماه آینده تأمین شده و نگرانی در زمینه کمبود وجود ندارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: در شرایط تحریم تصمیمهای ویژه از سوی مسئولان برای رفع موانع و تسهیل در تولید گرفته میشود و در ستاد، با تدابیر ویژه تحریم زدایی، برای ورود و ترخیص نهاده در گمرک تصمیمهای خوبی گرفته شده و گمرک نیز همکاری خوبی دارد.
وی اظهار داشت: به منظور جلوگیری از خسارت دیدن تولیدکنندگان، از ۲ ماه پیش صادرات تخم مرغ آزاد شده و در این مدت بیش از سه هزار تن تخم مرغ صادر شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: صدور مجوز صادرات تخم مرغ بهترین پیشنهاد برای جلوگیری از کاهش قیمت و جلوگیری از ضرر تولید کننده است، اما اگر قیمت تخم مرغ در بازار دچار نوسان شود، به منظور کنترل بازار، صادرات ممنوع میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به منظور شرکت در همایش ملی روابط عمومی ادارههای کل دامپزشکی کشور به استان سمنان سفر کرد.
نظر دهید