رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه:
بهداشت و کیفیت فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی،رستورانها و کبابی ها زیر ذره بین دامپزشکی شهرستان سرخه
نظارت بر بهداشت و کیفیت فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی،رستورانها و کبابی های شهرستان سرخه انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مجتبی لشکری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه با اعلام این خبر افزود: در راستای تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر بهداشت و سلامت مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ، رستورانها و کبابی های شهرستان، گشت مشترکی با همکاری شبکه بهداشت در پایان سال ویژه ایام نوروز انجام شد.
وی در ادامه هدف از انجام این گشت مشترک را برخورد با مراکز متخلف عرضه فرآوردههای خام دامی عنوان کرد و افزود: این اقدامات در راستای ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مردم انجام میشود که در این گشت واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی ، رستورانها و کبابی های در نقاط مختلف شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.
ایشان افزود: در این بازرسی ها تذکرات لازم به متصدیان واحد های عرضه مواد غذایی گوشتی درتهیه فرآورده مصرفی و توصیه های بهداشتی در خصوص نحوه نگهداری و چگونگی عرضه مواد خام دامی به آنها ارائه گردید.
دکتر لشکری در پایان با تاکید بر اهمیت گزارش های مردمی در کشف تخلفات بهداشتی و برخورد با متخلفانی که سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازند از آنها خواست تا هرگونه گزارش، انتقاد و پیشنهاد خود را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش دهند.
نظر دهید