نظارت بهداشتی
انجام نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان میامی
بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها توسط بازرسان این شبکه و با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی و صنعت ، معدن و تجارت در سطح شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مجتبی گلی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان میامی با اعلام این خبر افزود: در راستای تحقق اهداف نظارتی دامپزشکی و به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر عرضه فرآورده های خام دامی، در آذرماه سال جاری گشت دوره ای بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها توسط بازرسان این شبکه و با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی و صنعت ، معدن و تجارت در سطح شهرستان انجام شد.
وی در ادامه گفت: در این بازدیدها تعداد 28 واحد صنفی عرضه کننده فرآورده های خام دامی مورد بازرسی قرار گرفتند و مقادیری فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط و معدوم گردید.
وی به متصدیان تاکید نمود: مواد غذایی با توجه به شرایط فساد پذیری و ایجاد مسمومیت به دلیل شرایط نامناسب نگهداری بایستی در شرایط مطلوب ، در ظروف مناسب، بسته بندی مناسب و دمای مناسب یخچال و فریزر نگهداری شوند و از عرضه مواد تاریخ گذشته جداً پرهیز شود.
دکتر گلی در پایان اضافه نمود: نقش پروتئین به ویژه پروتئین حیوانی در تغذیه انسان مهم بوده و بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام نیز از همین طریق منتقل می شود. لذا کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی یکی از راههای اصولی مبارزه با بیماری های مشترک در انسان می باشد.
نظر دهید