رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان:
آغاز طرح تشدید و کنترل نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در شهرستان سمنان
این اداره از تاریخ 97/12/15 لغایت 98/1/15 با تشکیل اکیپهای ثابت و سیار به صورت دوشیفت نسبت به نظارت بر اماکن تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی اقدام می نماید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مهدی حقیان فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان با اعلام این خبر افزود : با توجه به درپیش بودن ایام نوروز و باتوجه به ضرورت تشدید و کنترل و نظارتهای بهداشتی بر روند تهیه و توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و در راستای ارتقاء امنیت غذایی شهروندان گرامی این اداره از تاریخ 97/12/15 لغایت 98/1/15 با تشکیل اکیپهای ثابت و سیار به صورت دوشیفت نسبت به نظارت بر اماکن تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی اقدام می نماید لذا باتوجه به اهمیت موضوع و افزایش عرضه و تقاضا در روزهای پایانی سال و ضرورت نظارتهای کیفی لازم علاوه بر نظارتهای اکیپهای دامپزشکی گشتهای مشترکی نیز با سایر ارگانها ذیربط برنامه ریزی گردیده تا برکیفیت بازرسیها افزوده شود .
وی در ادامه از همشهریان درخواست نمود: در زمان خرید محصولات پروتئینی و فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید، انقضاء و لیبل درج شده روی محصول توجه لازم را مبذول نمایند .
دکتر حقیان فر در پایان ابراز امیدواری نمود: انشاالله با اجرای این طرح در ایام نوروز شاهد تضمین امنیت و سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی باشیم .
نظر دهید