مهندس ایمان فولادی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه

آدرس: بلوار امام رضا (ع) جنب پارک زائر

تلفن: 33613921

  • 1396/06/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصرف زیتون همراه غذا «مقوی و پاک‌کننده» دستگاه گوارش است

یک متخصص طب سنتی گفت: اگر میوه به با غذا یا بعد از غذا خورده شود, موجب فساد و هضم‌نشدن مواد غذایی می‌شود؛ مصرف زیتون پرورده در آب و نمک در وسط غذا، مقوی و پاک‌کننده دستگاه گوارش است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محسن ناصری درباره آداب غذا خوردن اظهار کرد: لازم است غذا صرفاً هنگام گرسنگی صادق میل شود همچنین فرد قبل از سیر شدن کامل دست از غذا بکشد تا به معده و دستگاه گوارش فشار نیاید.


رعایت نظم در خوردن غذا


وی افزود: اگر همیشه سر ساعت معینی غذا خورده شود بدن به این وضعیت عادت می‌کند, در بدن هر فردی واکنش‌ها و فعالیت‌های حیاتی با نظم و ترتیب و سر ساعت انجام می‌شود.


این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اگر غذا به‌خوبی جویده شود به‌طوری که غذا کاملاً له و نرم شود، معده به‌راحتی می‌تواند آن را هضم کند؛ نظم و ترتیب در زمان تغذیه و خواب باعث مرتب و منظم شدن واکنش‌ها و اعمال حیاتی بدن به‌خصوص فعالیت‌های دستگاه گوارش و موجب سلامتی بدن می‌شود.


ناصری ادامه داد: برای اینکه طبیعت انسان شوق به خوردن غذا داشته باشد، لازم است از خوردن یک نوع غذا در طولانی‌مدت پرهیز کرد.


وی خاطرنشان کرد: سرعت هضم و جذب میوه زیاد است لذا بهتر است قبل از غذا خورده شود چون به‌سرعت استحاله پیدا کرده و زود از معده خارج و جذب بدن می‌شود.


این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اگر "میوه به" با غذا یا بعد از غذا خورده شود, موجب فساد و هضم نشدن مواد غذایی می‌شود؛ مصرف زیتون پرورده در آب و نمک در وسط غذا، مقوی و پاک‌کننده دستگاه گوارش است

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 222597
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید