جوانهها، مولتی ویتامینهای طبیعی
خبرگزاری تسنیم: جوانهها مولتی ویتامینهای طبیعی هستند، جوانهها به تنظیم قند، فشار خون, کلسترول و به استحکام استخوانها و به درمان ریزش مو, رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت کمک موثری میکند و در شادابی پوست نیز موثر است.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, جوانهها مولتی ویتامینهای طبیعی هستند که در طی فرایند جوانه زدن از دانهها تولید میشود. به علت تغییراتی که در دانه طی جوانه زدن رخ میدهد, هضم و جذب آنها نیز در بدن بهتر است.
در طی جوانه زنی تعداد ویتامینهای سنتز شده چندین برابر میشود و برخی از آنها مانند اسید فیتیک دانه از بین میرود، در نتیجه میزان جذب املاح دانه تا 80 درصد افزایش پیدا میکند.
خواص جوانهها
-افزایش میزان جذب منیزیم و روی در جوانه ها به کنترل فشارخون و به جلوگیری از ریزش مو کمک میکند.
-جوانهها دارای مقدار زیادی فیبر و آب هستند که باعث دفع کامل مدفوع میشود و مانع بروز بسیاری از بیماریها از جمله سرطان میشود.
-جوانهها به تنظیم قند خون و چربی خون کمک میکنند.
-جوانهها به درمان ریزش مو, رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت کمک میکند و در شادابی پوست نیز موثر هستند.
-جوانهها هورمونهای گیاهی هستند که به استحکام استخوانها کمک میکند.
-جوانه گندم سرشار از سلنیوم است که به رشد کمک بسیار میکند.
-جوانه ماش و عدس ضد کلسترول هستند.
-جوانه نخود حامل نیروی حیاتبخش است که تنظیم کننده قوای بدن است.
-جوانه لوبیا دارای 2 ماده ضد سرطان است.
از جوانهها میتوان در تهیه انواع سالاد, کوکو, آش, آبگوشت و سوپ استفاده کرد و از آنها غذاهای متنوعی تهیه کرد.
نظر دهید