رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه:
بازدید مشترک از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان سرخه
بازدید نظارتی مشترکی از رستوران و کبابی های سطح شهرستان سرخه با همکاری نماینده مرکز بهداشت شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مجتبی لشکری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه با اعلام این خبر افزود: بازدید نظارتی مشترکی از رستوران و کبابی های سطح شهرستان سرخه با همکاری نماینده مرکز بهداشت شهرستان انجام شد.
وی در ادامه گفت: در این بازدید از 10 مرکز بازدید به عمل آمد و در خصوص نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی تازه و منجمد توصیه های لازم داده شد و از متصدیان آن خواسته شد که حتماً فرآورده های خام دامی تازه و منجمد را با رعایت اصول زنجیره سرد از مراکز مورد تایید اداره دامپزشکی تهیه نمایند و با توجه به اهمیت بیش از پیش سلامت مواد غذایی، نظارت جدی بر مراکز عرضه و مصرف فرآورده ها در دستور کار کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی این اداره قرار دارد و با توجه به وجود حوزه مشترک نظارتی ما بین دامپزشکی و دیگر ادارات شهرستان، برگزاری بازدید های نظارتی به صورت مشترک اقدام بسیار مؤثری در بهبود هرچه بهتر کیفیت مواد غذایی عرضه شده در کلیه غذا خوری ها خواهد بود.
در پایان دکتر لشکری از عموم شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در کلیه مراحل تهیه، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی، مراتب را فوراً به اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش نمایند.
نظر دهید