سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان میامی:
اجرای طرح تشدید نظارت بر عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان میامی
در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی تحت کنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و بطور مستمر بازرسی میشوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر غلامرضا همتیان سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان میامی با اعلام این خبر افزود: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل: قصابی ها ، مرغ فروشی ها ، خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها، کشتارگاه دام ، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی، رستوران ها در اقصی نقاط سطح شهرستان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و بطور مستمر بازرسی میشوند.
وی در ادامه گفت: در این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان تعداد 26 بازدید از قصابی ها 12 بازدید از مرغ فروشی ها 45 بازدید از مراکز عرضه تخم مرغ خام و 24 مورد بازدید از رستورانهای بین شهری انجام گردید که در مجموع 12 کیلوگرم گوشت مرغ غیر بهداشتی ضبط و معدوم گردید.
در پایان دکتر همتیان به شهروندان توصیه نمود: هنگام خرید هرگونه فرآورده خام دامی تازه و منجمد از جمله گوشت قرمز و مرغ، تخم مرغ و... دقت لازم را داشته باشند تا از خرید فرآوردههای خام دامی فاقد بستهبندی و گوشت قرمز بدون مهر بهداشتی و بر چسب مشخصات دامپزشکی جدا خودداری کرده و صرفاً فرآوردههای خام دامی یا هرگونه غذای آماده خود را از مراکز مجاز که دارای تاییدیه بهداشتی دامپزشکی هستند، تهیه کنند.
نظر دهید