مدیرکل دامپزشکی استان سمنان
مراکز عرضه فرآورده های خام دامی زیر ذره بین نظارتی کارشناسان دامپزشکی
در طرح تشدید نظارت نوروز 1402 و ماه مبارک رمضان 41 نفر بازرس دامپزشکی در قالب ۲۱ تیم ثابت و سیار در ۲ نوبت صبح و بعد ازظهر بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام استان سمنان نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان دکترحمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ضمن مصاحبه با واحد خبر صدا و سیمای مرکز استان از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز 1402 و ماه مبارک رمضان در استان سمنان خبر داد:
به گفته وی در این طرح ۴۱ نفر بازرس دامپزشکی در قالب ۲۱ تیم ثابت و سیار در ۲ نوبت صبح و بعد ازظهر جهت نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه، سردخانه ها، کشتارگاه ها، واحدهای بسته بندی و خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی از تاریخ 13 اسفند 1401 لغایت پایان ماه مبارک رمضان فعال هستند.
وی افزود: ۹۸۶ مرکز عرضه فرآوردههای دامی در استان سمنان وجود دارد که از ابتدای طرح تاکنون ۲۶۲ بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی از مراکز تحت پوشش صورت پذیرفته است.
دکتر حسینی گفت : در بازدیدهای صورت پذیرفته مقدار۳۵۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج گردیده و ضمن پلمپ یک واحد متخلف نسبت به تشکیل پرونده و ارجاع به مراجع قضایی اقدام صورت پذیرفته است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه روزانه ۱۴ الی ۱۵ تن گوشت قرمز در قصابیهای این استان توزیع میشود افزود : کمبودی در خصوص تامین گوشت قرمز در استان وجود ندارد و با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان روند توزیع فرآورده درتعطیلات نوروز هم ادامه خواهد داشت .
دکتر حسینی از شهروندان درخواست کرد فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و دیگر فرآورده های خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
همچنین شهروندان استان سمنان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ برای بررسی و پیگیری گزارش کنند.
نظر دهید