دکتر وحید قدس معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان:
بیش از ۲۱ تن معدوم سازی فرآورده های خام دامی حاصل پایش مستمر مراکز عرضه تحت پوشش دامپزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر وحید قدس معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: تضمین بهداشت فرآوردههای خام دامی و به تبع آن ارتقاء بهداشت و سلامت شهروندان از مهمترین اهداف دامپزشکی به شمار میرود و قطعا با متخلفان این حوزه وفق قانون برخورد میشود.
وی در ادامه گفت: طی ۹ ماهه سال جاری تعداد ۱۹ پرونده تخلف به مراجع قضایی ارسال و تعداد ۵ مرکز متخلف عرضه و مصرف فرآوردهخام دامی استان سمنان با دستور مقام قضایی پلمپ شده است.معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه استان سمنان دارای ۶ کشتارگاه فعال دام و ۶ کشتارگاه فعال طیور میباشد اضافه نمود: طی ۹ ماهه امسال بیش از ۷۹ هزار راس دام و بیش از ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه طیور جهت ذبح به کشتارگاه های استان منتقل شده اند که بر اساس نظارت های بهداشتی از کشتارگاه های دام و طیور استان بیش از ۱۴۸ هزار کیلوگرم گوشت قرمز و سفید از چرخه توزیع خارج و معدوم گردید.
ایشان در ادامه افزود: همچنین استان دارای تعداد ۱190 مرکز عرضه، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی میباشد که طی بازرسی و نظارت بر این مراکز تحت پوشش دامپزشکی مقدار ۲۱ هزار و ۵۶۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شد و پس از ضبط معدوم گردید.
در پایان دکتر قدس از همشهریان درخواست نمود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را ضمن تماس با اداره دامپزشکی شهرستان از طریق تماس با سامانه ارتباطات مردمی دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ گزارش نمایند.
نظر دهید