دکتر سعید دهقانی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان سمنان:
بیش از 7 میلیون و 228 هزار نوبت سر واکسیناسیون در دام سبک و سنگین استان سمنان انجام شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر سعید دهقانی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: طی سال 1403 به منظور کنترل و پیشگیری از بیماریهای دامی بالغ بر 7 میلیون و 228 هزار نوبت سر دام سبک و سنگین به منظور مقابله با انواع بیماریهای دامی در استان سمنان واکسینه شده اند.
وی عنوان کرد: از حجم عملیات مایه کوبی صورت پذیرفته قریب به 5 میلیون و 300 هزار نوبت سر واکسیناسیون توسط دامپزشکی استان از طریق اجرای اردوی جهادی دامپزشکی ، واکسیناسیون دولتی و خرید خدمت به انجام رسیده و بیش از یک میلیون و 929 هزار نوبت سر مایه کوبی توسط بخش خصوصی صورت پذیرفته است.
دکتر دهقانی با اشاره به اینکه واکسیناسیون در کنار رعایت ضوابط امنیت زیستی ، یکی از بهترین روش های پیشگیری از بیماری های شایع در میان دام ها می باشد، اضافه نمود: اهمیت مایه کوبی و واکسیناسیون دام عیله بیماری های دامی برای عموم بهره برداران کاملا واضح و روشن می باشد که با توجه به وقوع بیماری های متنوع در میان دام ها از انواع مختلف واکسیناسیون دام استفاده میگردد که می توان در این میان به برخی واکسن های دامی شامل تب برفکی، آبله ی بز و گوسفند و شاربن و ... اشاره نمود.
در پایان سرپرست اداره کل دامپزشکی استان سمنان بیان نمود: تامین بهداشت دام، کنترل بیماری های دامی، تضمین بهداشت و سلامت فرآورده های دامی، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مشترک انسان و دام از وظایف اصلی و مهم دامپزشکی می باشد.
نظر دهید