• 1398/05/14 - 08:55
  • تعداد بازدید : 254
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان:

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان سمنان

جلسه ای با حضور مدیران کشتارگاههای طیور، واحدهای بسته بندی و قطعه بندی گوشت مرغ استان، نمایندگان استانداری، جهاد کشاورزی و پشتیبانی امور دام به ریاست دکتر حسینی مدیرکل دامپزشکی استان در محل سالن جلسات این اداره برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان، با اعلام این خبر افزود: به منظور هماهنگی در اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، جلسه ای با حضور مدیران کشتارگاههای طیور، واحدهای بسته بندی و قطعه بندی گوشت مرغ استان، نمایندگان استانداری، جهاد کشاورزی و پشتیبانی امور دام به ریاست دکتر حسینی مدیرکل دامپزشکی استان در محل سالن جلسات این اداره برگزار گردید.

در این جلسه دکتر حمیدرضا حسینی با مرور برنامه های سازمان دامپزشکی کشور در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از اوایل دهه هشتاد تاکنون، به تشریح ویژگی های خاص و برجسته این طرح از جمله ایجاد فرآیند رقابتی در کشتارگاههای طیور برای تولید محصولات باکیفیت، عملیاتی شدن مرغ سایز و رعایت حقوق شهروندی در حوزه دامپزشکی پرداختند.

در ادامه جلسه دکتر قدس توضیحات مبسوطی درخصوص اهداف و محورهای برنامه و فرآیند رتبه بندی کشتارگاهها و محصولات تولیدی آنها ارائه نمود سپس حاضرین در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.

در پایان دکتر قدس یادآور شد: از زمان اجرای فاز عملیاتی طرح، گوشت مرغ با سه رتبه A+، A و B به بازار عرضه می گردد و مصرف کننده حق انتخاب کیفیت و ویژگی های محصول خریداری شده را دارا می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 135576
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه