مدیرکل دامپزشکی استان سمنان:
جوجه ریزی در سمنان ۱۰ درصد افزایش یافت
جوجهریزی در استان در سه ماه اول امسال ضمن مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان و به نقل از خبرنگار خبرگزاری ایرنا، دکترحمیدرضا حسینی روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: در سه ماه اول امسال هفت میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شد و این در حالیست که در مدت مشابه سال ۹۷، حدود ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهزیری انجام شد.
وی ادامه داد: در اردیبهشت امسال جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد کاهش یافت، اما در مجموع با افزایش جوجهریزی در خرداد و تیرماه سالجاری جوجهریزی افزایش یافت و کمبود جوجه تأمین شد.
وی ابراز داشت: در خرداد سالجاری، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه و در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی دراستان سمنان انجام شد.
حسینی تصریح کرد: در تیرماه سالجاری یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه و در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون قطعه جوجهریزی در استان سمنان انجام شد و آمار حاکیست جوجهریزی در تیرماه سالجاری ۳۶ درصد افزایش یافته است.
وی خاطرنشاکرد: اگر واحدهای جوجهریزی استان سمنان با ۱۰۰ درصد ظرفیت خود کار کنند در استان ۱۰ میلیون قطعه جوجه در هر ماه تولید میشود.
وی اضافه کرد: جوجههای مربوط به خرداد و تیرماه سالجاری، مردادماه وارد بازار عرضه میشود و براساس آمار استان با کمبود گوشت مرغ مواجه نیست.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: آمار جوجهریزی براساس مجوزهای صادر شده اعلام میشود و میزان اختلاف میان مجوز صادر شده و میزان جوجهریزی کمتر از پنج درصد است.
نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان به ریاست حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با حضور مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی سمنان برگزار و درباره ساز و کاهای کنترل بازار و جلوگیری از عوامل برهم زننده آرامش بازار بحث و تبادل نظر شد.
نظر دهید