معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان
تشدید نظارت بر مراکز فروش ماهی قرمز
دکتر وحید قدس از همشهریان خواست تا برای پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک، نکات بهداشتی را در نگهداری ماهیان قرمز رعایت کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر وحید قدس معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی و آغاز فروش ماهیان قرمز افزود: در روزهای پایان سال علاوه بر طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراحل تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی، برنامه کنترل و نظارت بر مراکز عرضه ماهی قرمز نیز برعهده دامپزشکی می باشد و اکیپهای نظارتی دامپزشکی در این ایام بصورت مستمر در سطح استان در حال فعالیت می باشند و برتمامی فروشگاه های عرضه ماهی قرمز نظارت دارند و با متخلفان برخورد قاطعانه می نمایند.
وی در ادامه گفت: همشهریان ضمن خودداری از خرید ماهی از دستفروشان و دورهگردان به دلیل نگهداری این آبزیان در شرایط بهداشتی نامناسب، از شهروندان تقاضا میشود تا ماهی قرمز را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
ایشان اضافه نمود: در هنگام خرید دقت کنند که ماهی دچار ضایعات پوستی نباشد و از ظاهری سالم و معمول برخوردار باشد، چشم ها، پوست و آبشش ماهی بدون زخم و خوردگی باشد. همچنین از خریداری ماهی ها با پولک های آسیب دیده خودداری کنند.
در پایان دکتر قدس از شهروندان درخواست نمود: از رهاسازی ماهیان قرمز در منابع آبی آزاد همچون جویبارها و رودخانه ها، سدها و آبگیرها به طور جدی خودداری کنند، زیرا می تواند مشکلات بهداشتی و زیست محیطی جدی پدید آورد.
نظر دهید