دکتر ایمان تجلی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان مهدیشهر

آدرس:ابتدای جاده شهمیرزاد-دربند-پایین تر از دانشکده روانشناسی

تلفن: 33622191

  • 1397/09/21 - 08:44
  • تعداد بازدید : 471
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ضبط و معدوم سازی

ضبط و معدوم سازی بیش از 400 کیلوگرم فرآورده‌ خام دامی در شهرستان گرمسار

بیش از 400 کیلوگرم گوشت قرمز، گوشت مرغ و آلایشات خوراکی غیر قابل مصرف تشخیص داده شد و پس از ضبط و طی مراحل اداری به روش ایمن معدوم شد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر سعید دهقانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمسار با اعلام این خبر افزود: طی بازدید های دوره ای بازرسین نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی این اداره در یکی از مراکز طبخ و عرضه غذا در شهرستان بیش از 400 کیلوگرم گوشت قرمز، گوشت مرغ و آلایشات خوراکی بدلیل انجماد غیر مجاز ، نگهداری غیر اصولی ، انقضای تاریخ مصرف و فساد فرآورده، غیر قابل مصرف تشخیص داده شد و پس از ضبط و طی مراحل اداری به روش ایمن معدوم شد .

وی در ادامه گفت: نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی و زنجیره عرضه و مصرف آن از اهم وظایف اداره دامپزشکی است که بدلیل ارتباط مستقیم با سلامت مردم و آحاد جامعه با حساسیت ویژه ، این مهم پیگیری و اجرا می شود و در صورت مشاهده فرآورده خام دامی فاسد، تاریخ گذشته، نگهداری نامناسب، حمل و نقل غیربهداشتی و عرضه خارج از شبکه مجاز، محصولات مربوطه پس از انجام آزمایشات لازم از چرخه مصرف انسانی خارج شده و نسبت به معدوم سازی فرآورده خام دامی غیر بهداشتی اقدام می شود.

دکتر دهقانی درپایان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی دامپزشکی مرتبط با فرآورده های خام دامی را سریعاً به اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان گرمسار
  • کد خبر : 3322
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید