بهره مندی تشکلهای مرغداری از اختیارات واگذار شده
جهت حفظ، توسعه کمی و کیفی و بهداشتی ، تشکلهای مرغداری باید از اختیارات واگذار شده بهره ببرند
تشکلهای مرغداری اعم از اتحادیه ها و شرکتهای تعاونی با بهره گیری از تجربیات گذشته و مطالباتی که از گذشته مورد نظرشان بوده است در مراحل مختلف تولید با جدیت بیشتری موضوعات مختلف را از جمله طرح مرغ سایز، نحوه فعالیت واحدهای تخمگذار، پولت و ... را پیگیری نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر علی جاویدپور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور،آبزیان و زنبورعسل اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: در راستای مشارکت واگذاری امور به بخش غیر دولتی و همچنین بهره مندی و لحاظ نمودن نقطه نظرات فعالین صنعت طیور، از چندین سال گذشته تدابیری اتخاذ شده که صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی صرفاً بر اساس معرفی نامه اتحادیه و شرکتهای تعاونی مرغداران تخمگذار و گوشتی امکان پذیر است لذا در همین راستا انتظار می رود تشکلهای مرغداری اعم از اتحادیه ها و شرکتهای تعاونی با بهره گیری از تجربیات گذشته و مطالباتی که از گذشته مورد نظرشان بوده است در مراحل مختلف تولید با جدیت بیشتری موضوعات مختلف را از جمله طرح مرغ سایز، نحوه فعالیت واحدهای تخمگذار، پولت و ... را پیگیری نمایند.
وی در ادامه گفت: اگر اتحادیه های مرغ تخمگذار بتوانند مدیریت زمان شروع فعالیت و کشتار را این گونه در واحدها مشخص نمایند ضمن مدیریت در تولید، از مدیریت ها و رفتارهای مخاطره آمیز که عمدتاً با انگیزه های اقتصادی صورت می گیرد جلوگیری می شود و این موضوع در واقع یکی از محورهای اصلی کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان محسوب می شود.
در پایان دکتر جاویدپور آمادگی خود را در جهت ارائه برنامه های اقدامات کنترلی و پیشگیرانه و مدیریت بهداشتی فعالیت واحدهای مرغ تخمگذار و گوشتی اعلام نمود و افزود: چنانچه در این زمینه با جدیت بیشتری فعالیت شود علاوه بر ارتقاء وضعیت بهداشتی محصولات و افزایش بهره وری بیش از 30 درصد از نهاده هایی که به عناوین مختلف تبدیل به ضایعات می شوند جلوگیری می شود.
نظر دهید