دکتر ایمان تجلی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان مهدیشهر

آدرس:ابتدای جاده شهمیرزاد-دربند-پایین تر از دانشکده روانشناسی

تلفن: 33622191

  • 1398/09/30 - 09:14
  • تعداد بازدید : 290
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور:

اجرای دقیق دستورالعمل ها و نظارت بر فرآیند پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی واحدهای پرورشی سبب کاهش برخی از مخاطرات می شود

مرغداران باید پس از پایان هر دوره پرورشی به اجرای دقیق دستورالعمل ها و توصیه های بهداشتی که در زمینه پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی سالنهای پرورشی تاکید شده است اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر علی جاویدپور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبورعسل، کرم ابریشم و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: مرغداران باید پس از پایان هر دوره پرورشی به اجرای دقیق دستورالعمل ها و توصیه های بهداشتی که در زمینه پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی سالنهای پرورشی تاکید شده است اقدام نمایند.

وی در ادامه گفت: توجه به موارد ذکر شده در عملکرد دوره ای فعالیت واحدهای پرورشی اثرگذار می باشد و چنانچه بر اساس مشکلات و سوابق موجود در واحد اقدامات مورد نیاز صورت گیرد منجر به کاهش مخاطرات خواهد شد.

ایشان افزود: پس از بارگیری مرغ زنده، توجه به نحوه چگونگی عمل آوری و تخلیه کود، ضدعفونی تجهیزات، استفاده از آب گرم، شستشو با شوینده ها، تعمیر و مرمت، شعله دان، پاکسازی سیستم تهویه و برق، لایروبی سیستم فاضلاب، شناسایی محل های تجمع موش ها و حشرات و توجه به نقاط کور و .... باید مورد توجه قرار گیرد و در زمان استفاده از مواد ضدعفونی باید به ایمنی فردی توجه جدی شود.

در پایان دکتر جاویدپور تاکید نمود: در زمان پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی باید شامل تمام قسمت ها ازجمله ساختمان داخلی سالن، تجهیزات، خطوط آب، انبار و قسمت های خارجی ساختمانی صورت گیرد.  

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 247287
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید