رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور:
اجرای دقیق دستورالعمل ها و نظارت بر فرآیند پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی واحدهای پرورشی سبب کاهش برخی از مخاطرات می شود
مرغداران باید پس از پایان هر دوره پرورشی به اجرای دقیق دستورالعمل ها و توصیه های بهداشتی که در زمینه پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی سالنهای پرورشی تاکید شده است اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر علی جاویدپور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبورعسل، کرم ابریشم و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: مرغداران باید پس از پایان هر دوره پرورشی به اجرای دقیق دستورالعمل ها و توصیه های بهداشتی که در زمینه پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی سالنهای پرورشی تاکید شده است اقدام نمایند.
وی در ادامه گفت: توجه به موارد ذکر شده در عملکرد دوره ای فعالیت واحدهای پرورشی اثرگذار می باشد و چنانچه بر اساس مشکلات و سوابق موجود در واحد اقدامات مورد نیاز صورت گیرد منجر به کاهش مخاطرات خواهد شد.
ایشان افزود: پس از بارگیری مرغ زنده، توجه به نحوه چگونگی عمل آوری و تخلیه کود، ضدعفونی تجهیزات، استفاده از آب گرم، شستشو با شوینده ها، تعمیر و مرمت، شعله دان، پاکسازی سیستم تهویه و برق، لایروبی سیستم فاضلاب، شناسایی محل های تجمع موش ها و حشرات و توجه به نقاط کور و .... باید مورد توجه قرار گیرد و در زمان استفاده از مواد ضدعفونی باید به ایمنی فردی توجه جدی شود.
در پایان دکتر جاویدپور تاکید نمود: در زمان پاکسازی، آماده سازی و ضدعفونی باید شامل تمام قسمت ها ازجمله ساختمان داخلی سالن، تجهیزات، خطوط آب، انبار و قسمت های خارجی ساختمانی صورت گیرد.
نظر دهید