یک واحد قصابی به دلیل تخلف از ضوابط بهداشتی دامپزشکی در شهرستان گرمسار پلمپ شد
یک واحد قصابی به دلیل تخلف از ضوابط بهداشتی دامپزشکی در شهرستان گرمسار پلمپ شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر سعید دهقانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمسار با اعلام این خبر افزود: طی بازدید های دوره ایی بازرسین واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان گرمسار، یک واحد قصابی به دلیل تخلف عرضه غیربهداشتی گوشت قرمز (شراط نگهداری نامناسب و انقضای تاریخ مصرف) پلمپ شد.
وی در ادامه گفت: نظارت بر روند تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی وظیفه ذاتی سازمان دامپزشکی بوده و این وظیفه به صورت مستمر و در تمامی ساعات فعالیت مراکز عرضه فراورده های خام دامی اغلب به شکل نامحسوس و سرزده انجام میگیرد.
در پایان دکتر دهقانی از عموم شهروندان درخواست نمود: جهت پیشگیری از بیماریهای مشترک قابل انتقال از طریق گوشت بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو ، جهت تهیه گوشت و سایر فراورده های خام دامی آنرا از مراکز عرضه مجاز و تحت نظارت اداره دامپزشکی تهیه کنند و هنگام خرید دقت نمایند لاشه دارای مهر بهداشتی کشتارگاه ، برچسب مشخصات و تاریخ تولید و مصرف باشد.
نظر دهید