مهندس ایمان فولادی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه

آدرس: بلوار امام رضا (ع) جنب پارک زائر

تلفن: 33613921

  • 1396/06/15 - 12:00
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معاینه و بازرسی بهداشتی قبل و بعد از کشتار اداره دامپزشکی شهرستان میامی در روز عید قربان

معاینه و بازرسی بهداشتی قبل و بعد از کشتار اداره دامپزشکی شهرستان میامی در روز عید قربان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مجتبی گلی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان میامی با اعلام این خبر افزود: اداره دامپزشکی شهرستان میامی با 1 اکیپ سیار و 1 اکیپ ثابت اقدام به نظارت و بازرسی بر روند ذبح بهداشتی در روز عید سعید قربان نمودند  و در طی این بازدیدها تعداد 24 لاشه مورد بازرسی بهداشتی قبل و بعد از کشتار قرار گرفت.


وی در ادامه گفت: برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک دام و انسان لازم است لاشه حیوانات بعد از ذبح و بازرسی بهداشتی مدت 24 تا 48  ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری شود.


در پایان دکتر گلی از شهروندان درخواست نمود: گوشت و فرآورده خام دامی را از مراکز معتبر و تحت نظارت بازرسان اداره کل دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به نزدیکترین اداره دامپزشکی و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان سمنان اطلاع دهند


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 228793
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید