مهندس ایمان فولادی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه

آدرس: بلوار امام رضا (ع) جنب پارک زائر

تلفن: 33613921

  • 1396/05/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حذف خوراک دام سنتی در کشور ظرف پنج سال آینده

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از پیش بینی حذف خوراک سنتی تا پنج سال آینده در ایستگاه های پرورش خبر داد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از آریا، «دکتر عباس عباسی» با تاکید بر اینکه صنعت خوراک آماده تحولات بزرگی در کیفیت و کمیت محصولات پروتئینی کشور ایجاد کرده است، گفت: این صنعت بیش از 5 سال در کشور استقرار یافته اما سایر حلقه های صنعت پرورش در کشور همپای آن نبوده اند و استقبال چشمگیری از این صنعت تاثیرگذار نکرده اند .


وی افزود: پیشرفت و توسعه صنعت خوراک آماده در یک دهه اخیر شتابان بوده و رشد جهشی داشته که فضای مناسبی برای توسعه صنعت پرورش و محصول نهایی (گوشت قرمز، سفید، لبنیات و تخم مرغ) در کشور نیز ایجاد کرده است .


عباسی سه عامل اصلی را در روند توسعه ای صنعت خوراک موثر دانست و گفت: وجود ایستگاه های پرورش توسعه یافته و مدرن در صنعت مرغ گوشتی، مادر، تخم گذار، دام های شیری و آبزیان، به عنوان عامل سخت افزاری نقش مهمی در این روند ایجاد کرده است .


مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی، انتقال فناوری و تکنولوژی های مدرن را عامل دیگر توسعه صنعت خوراک آماده در کشور برشمرد و افزود: سرمایه گذاران و کارآفرینان بخش خصوصی زیرساخت های مطلوبی در این بخش ایجاد کرده اند که با صنعت خوراک کشورهای پیشرفته اروپایی همتراز است .


عباسی همچنین به وجود منابع انسانی و نیروهای متخصص و کاردان در این صنعت اشاره و اظهار کرد: حضور متخصصان و کارشناسان با دانش و توانمند به عنوان عامل سوم در رشد و توسعه صنعت خوراک بسیار موثر بوده است. این افراد توانستند با بکارگیری دو عامل دیگر سخت افزاری و مدیریت مطلوب، صنعت را به جایگاه کنونی ارتقا دهند .


وی اقبال ایستگاه های پرورش از محصولات خوراک آماده را در سال های اخیر رو به بهبود اعلام و اظهار کرد: رشدی که کارخانه های خوراک در دهه اخیر داشته اند مورد اقبال پرورش دهندگان به ویژه آبزی پروران قرار گرفت و استفاده از خوراک آماده در این صنعت نهادیه شده است .


مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی، در ادامه به نقش صنعت خوراک آماده در تامین امنیت غذایی و سلامت و بهداشت جامعه اشاره کرد و گفت: نتیجه این روند توسعه ای را می توان در افزایش امنیت غذایی کشور، کاهش ضایعات خوراک در ایستگاه های پرورش و بهبود ضریب تبدیل خوراک به محصول نهایی گوشت و… مشاهده کرد .


وی نظارت های مطلوب سازمان دامپزشکی کشور را نیز در این مسیر مطلوب ارزیابی و اظهار کرد: سازمان دامپزشکی هم در اصلاح ساختار صنعت و محصول نهایی نقش و جایگاه بالایی دارد و همواره با تعامل و همکاری صاحبان صنایع و مدیران تشکل های مروبط در راستای توسعه ای گام برداشته است .


عباسی از همایش فیداکسپو به عنوان عرصه ای برای به نمایش گذاشتن توانمندی ها و پیشرفت های صنعت خوراک آماده کشور یاد کرد و گفت: این عرصه نبردگاه خوبی برای صنعت به شمار می رود و صاحبان صنایع می توانند تلفیقی از سه عنصر و عامل پیشرفت صنعت را در این مکان به نمایش بگذارند .


وی تصریح کرد: فیداکسپو می تواند جایگاهی برای تغییر رویکرد سنتی صنعت پرورش به صنعت گرایی باشد و تجمع گرایی را جایگزین پراکندگی ایستگاه های پرورش در کشور کند

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 222132
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید