مهندس ایمان فولادی

رییس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه

آدرس: بلوار امام رضا (ع) جنب پارک زائر

تلفن: 33613921

  • 1396/07/20 - 12:00
  • تعداد بازدید : 76
  • زمان مطالعه : 13 دقیقه

برجام آزمونی بسیار بزرگ برای همه دولت‌های جهان

رئیس جمهور با اشاره به اعمال فشارهای بیشتر از طرف دشمنان ملت ایران تاکید کرد: ملت ایران همواره پاسخ قاطعی به بدخواهان جمهوری اسلامی ایران داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با بیان اینکه هر گاه بدخواهان به دنبال تحمیل فشار به کشور بوده اند، مردم با حضور، هوشیاری و تلاش بیشتر، قاطعانه به آنها پاسخ داده اند، گفت: آن زمانی که رئیس جمهور امریکا برای ایجاد نمایش قدرت در عربستان علیه ایران به منطقه آمده بود، ملت ایران به زیبایی و با حضور پرشور خود در انتخابات 29 اردیبهشت، پاسخ قاطعی به امریکا و حامیانش داد.


رئیس جمهور استقبال و رأی مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران و کاندیداهایی را که مورد تأیید نظام بودند بهترین پاسخ کوبنده و قاطع ملت به بدخواهان با یک اقدام کاملاً دقیق، حقوقی و قانونی و با نمایش شکوه و اقتدار ملی دانست و افزود: البته بدخواهان دست بردار نبودند و ممکن است هر زمانی اقدام به توطئه علیه انقلاب و کشورمان کنند که در این راستا باید همیشه برای مقابله با حوادث احتمالی توانمند، قدرتمند و آماده باشیم.

آقای روحانی ادامه داد: دیپلمات‌های کشور به عنوان نمایندگان ملت ایران، در یک مذاکرات چندجانبه و به یک معنا بین‌المللی، حضور پیدا کردند که در نتیجه آن توافقی به نام برجام تحقق پیدا کرد و بعد از حدود 6 ماه اجرایی و عملیاتی شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه برجام یک آزمون بسیار بزرگ برای همه دولت‌های شرکت‌کننده در مذاکرات و سایر دولت‌های جهان است، خاطرنشان کرد: تعهد و وفای به عهد، اساس اطمینان جهان به یک دولت است؛ ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران، دقت کردیم و حواسمان جمع بوده است، وقتی تعهد دادیم، تا آخر پای آن ایستادگی کردیم و این افتخاری برای ماست.

آقای روحانی با اشاره به اینکه اگر طرف دیگر مذاکره، بدخواه، رقیب یا دشمن ما از تعهد خارج شود، این برای ما شکست نیست بلکه شکست برای طرف مقابل است، گفت: ما در زمان و مقطع لازم راه درست را انتخاب کردیم و به خوبی وارد مذاکره شدیم و در مذاکره با همه توان و دقت پیش رفتیم و آنچه به دست آوردیم، بهترین ممکن بود.

رئیس جمهور تاکید کرد: اگر همه طرف های مذاکره پای این توافق بایستند به معنای این است که حیثیت خودشان را حفظ کرده اند و اگر کسی پای توافق نایستد در حقیقت حیثیت خودش را خدشه‌دار کرده است.

آقای روحانی ادامه داد: امروز درقبال سیاست های امریکا شاهد دو صفبندی داخلی و جهانی هستیم؛ ببینید در داخل امریکا صاحبنظران، اندیشمندان و سیاست‌مدارها، دربرابر اقدامات اخیری که دولت امریکا انجام می‌دهد چگونه موضع می‌گیرند و حرف می‌زنند.

رئیس جمهور با طرح این سوال که آیا اقدامات رئیس جمهور جدید امریکا به وحدت داخلی این کشور کمک می‌کند یا موجب تفرقه و شکاف بیشتر می شود، گفت: اتفاقاً با این اقدامات این شکاف بیشتر می‌شود، چراکه اگر روزی امریکا بخواهد از برجام خارج شود، آن وقت برای مردم روشن‌تر می‌شود که امریکا چه ضرر بزرگی کرده است.

آقای روحانی با اشاره به اینکه در صفبندی جهانی دربرابر اقدامات امریکا، تنها چند کشور و رژیم انگشت شمار هستند که از این اقدامات طرفداری می کنند، اظهار داشت: امروز مسیری که جمهوری اسلامی ایران انتخاب کرده مورد حمایت جهان است و حتی در میان متحدان امریکا در اروپا هم کسی نیست که از بر هم زدن توافق حمایت کند چراکه این توافق، توافقی دوجانبه نیست بلکه یک توافق جهانی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه رئیس جمهور امریکا با این استدلال که هر اقدامی رئیس جمهور قبلی انجام داده است با آن مخالفت می کند، این اقدامات را انجام داده و این بی‌منطقی آشکار است، گفت: واقعاً برای دولت امریکا شرم آور است که استدلالش این باشد که با هر کاری که دولت قانونی قبل انجام داده است مخالفت کند.

آقای روحانی اظهار داشت: امروز ایران به عنوان کشوری که به تعهدات خودش پایبند است، مورد تحسین افکار عمومی و دولت‌های جهان است و امریکا به عنوان کشوری که اعتبار، حیثیت و آبروی خودش را به حراج گذاشته مطرح است که البته عده زیادی در داخل امریکا از مقامات لشکری و کشوری گذشته و فعلی‌شان و حتی مقاماتی که در دولت فعلی امریکا هستند، با این سبک و سیاق دولت امریکا مخالفند.

رئیس جمهور افزود: ملت بزرگ ایران، کار بسیار بزرگی را انجام داد و ما سندی را امضا کردیم که امروز جهان از آن حمایت می کند و در برابر اقداماتی که دشمن ما می‌خواهد انجام دهد، با زبان، بیان و استدلالشان ایستاده‌است.

آقای روحانی با بیان اینکه ملت ایران همواره متحد و همراه با نظام بوده است و در این مواقع همیشه وحدت خود را بیشتر به نمایش می گذارد، گفت: ممکن است عده‌ای از برجام هم انتقاد داشته باشند و شاید اگر رأی بگیرند، بگویند ما به برجام رأی نمی‌دهیم و این برای یک کشور دموکراتیک طبیعی است، اما برجام مورد اجماع همه مسئولان و مقامات اصلی کشور بوده است؛ شورای عالی امنیت ملی آن را تصویب کرده است و مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان و از همه مهم‌تر مقام معظم رهبری درباره آن نظر داده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز رئیس جمهور فعلی امریکا شرایطی را ایجاد کرده که ایران، از همیشه یکپارچه‌تر، یکصداتر و متحدتر است، خاطرنشان کرد: امروز موافق و مخالف برجام در کنار هم هستند و همه صدای واحد دارند؛ ما نقض عهد را نادرست، غلط و درقبال مصالح کشور، منطقه و جهان خائنانه‌ می‌بینیم.

آقای روحانی اظهار داشت: ملت ایران هیچ گاه به امریکا اعتماد نداشته است و می‌داند که امریکا چه اقداماتی علیه منافع ملی ما انجام داده و می دهد، ولی امروز واضح‌تر و آشکارتر همه در کنار هم قرار گرفته اند.

رئیس جمهور تصریح کرد: امریکا اگر بخواهد علیه یک معاهده و قرارداد بین‌المللی که مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد و بخشی از قطعنامه 2231 است، موضع گیری خصمانه کند، تنها با ایران مخالفت نمی‌کند، بلکه با کشورهای جهان مخالفت کرده و در برابر سازمان ملل ایستاده است؛ که البته این را گاهی به صراحت هم می‌گوید که این سازمان ملل به درد ما نمی‌خورد.

آقای روحانی با تاکید بر اینکه اگر امریکا دچار خطا شود و از برجام خارج شود، ضرر این کار صرفاً برای امریکایی هاست، افزود: ما راه‌های مختلفی را پیش رو داریم و هر راهی را که مصلحت نظام و کشور ما در آن باشد انتخاب می‌کنیم و هیچ مشکلی در پیشبرد اهداف و مسیرمان نخواهیم داشت.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز 5 کشور مذاکره کننده با ایران، کشورهای اتحادیه اروپا و سایر کشورهای جهان همراه با ایران هستند و اگر امریکا این خطا را مرتکب شود، علیه منافع ملی و حیثیت امریکا اقدام کرده است.

آقای روحانی با بیان اینکه نباید هیچ گونه نگرانی در داخل کشور درمورد این اقدامات داشته باشیم، گفت: تا زمانی که ملت ما متحد، منسجم و یکصدا باشد و مطیع رهبری شجاع هستیم، هیچ مشکلی برای کشور ما پیش نمی‌آید؛ فراز و نشیب وجود دارد اما به خوبی از آن عبور می‌کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز کاملاً روشن می‌شود که دولت یاغی کیست و کسی که مقررات بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد، چه کسی است و به خوبی روشن می‌شود که کدام کشور مورد احترام کشورها و افکار عمومی جهان است، ادامه داد: اگر امریکا بخواهد خطای بعدی را مرتکب شود و علیه سپاه پاسداران اقدامی کند، این دیگر خطا اندر خطاست؛ سپاه پاسداران تنها یک واحد نظامی نیست، بلکه ‌سپاه پاسداران در دل این مردم است و در همه روزهای خطر از منافع ملی ما دفاع کرده است




 آقای روحانی تصریح کرد: سپاه نه تنها محبوب ملت ایران بلکه محبوب مردم عراق هم هست چون بغداد را نجات داده؛ محبوب کردهای عراق هم هست چون اربیل را نجات داده؛ محبوب مردم دمشق و سوریه هم هست چون دمشق را نجات داده؛ محبوب مردم لبنان هم هست چون طرفدار حیثیت و استقلال لبنان بوده است؛ سپاه همیشه کمک مظلومان بوده و در برابر تروریست‌ها ایستاده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: امریکایی ها به دلیل آنکه می‌خواستند داعش را 20 سال در این منطقه نگه دارند و از این ابزار استفاده کنند، حق دارند از سپاه عصبانی باشند، چراکه سپاه با برنامه‌ریزی و حمایت خودش از ملت عراق، سوریه و لبنان، داعش را ذلیل کرده است.

آقای روحانی افزود: امریکایی ها حق دارند از برجام ناراحت باشند چراکه جمهوری اسلامی ایران در یک شرایط حساسی که آنها می خواستند اعلام کنند که ایران دروغگوست و پشت پرده بمب هسته‌ای درست می‌کند، با حضور در مذاکرات ثابت کرد که دروغگو آنها هستند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ارتش، سپاه و بسیج جدا از ملت نیستند و همواره در کنار ملت هستند، گفت: هیچ گونه اختلافی بین جناح‌های ما برای مقابله با توطئه دشمنان وجود ندارد و همه یکپارچه و در صف واحد هستیم؛ هیچ گونه تزلزلی در کشور ما به وجود نخواهد آمد و مردم مقاوم ایران در برابر توطئه ها ایستادگی خواهند کرد.

آقای روحانی سخنان رئیس جمهور امریکا را درباره ایران در سازمان ملل متحد، بی اهمیت و سخیف دانست و اظهار داشت: امریکا باید به ملت‌های منطقه ما جواب دهد که چرا مردم افغانستان را بدبخت کرده و 18 سال ناامنی در این کشور ایجاد کرده است؛ چرا عراق را ناامن کرده و داعش را بر مردم مسلط کرده است و چرا در امور داخلی کشورها مداخله می‌کند، فقط به این امید که سلاح بیشتر بفروشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه امریکا روز به روز در افکار ملت های جهان منفورتر می شود و هیچ کس دل خوشی از سیاست ها و مداخلات امریکا ندارد، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره به یاری کشورهایی که مظلوم بوده و تحت ستم قرار گرفته اند و از ایران کمک خواسته‌اند، شتافته است.

آقای روحانی اظهار داشت: بنده پیشاپیش می‌خواهم از ملت بزرگ ایران تشکر کنم؛ پیشاپیش از همه رسانه‌ها می‌خواهم که کنار ملت و همصدا با ملت باشند و پیشاپیش به امریکا می‌گویم در این توطئه هم مثل همه توطئه‌ های قبلی‌تان شکست‌خورده هستید؛ باز خطا و اشتباه کردید و باز هم اشتباه می‌کنید.

رئیس جمهور خطاب به هم‌میهنان کرد ایران نیز گفت: ما به شما 100 درصد اعتماد داریم و به هیچ‌وجه خطای سیاسی عده‌ای در منطقه کردستان عراق را به هیچ عنوان پای شما نمی‌نویسیم چرا که شما بخشی از مردم بزرگ ایران و قومی وفادار و ریشه‌دارترین قوم ایرانی در این منطقه هستید و همیشه کنار انقلاب بوده اید؛ در جنگ تحمیلی، کنار ملت ایران بوده اید.

آقای روحانی با بیان اینکه به همه مردم کرد در ایران، عراق، سوریه و ترکیه علاقه مند هستیم و نمی‌خواهیم هیچ فشاری به کردها وارد شود، افزود: اگر مسئولان آنها خطا و اشتباه کردند، باید بهای خطایی را که انجام دادند پرداخت کنند، ولی مردم کرد به عنوان مردمی صلح‌جو در منطقه، دنبال پیشرفت و مورد احترام هستند.

رئیس جمهور تاکید کرد: تمام اقوام ایرانی متحد، یکپارچه و در کنار هم هستند و امروز وحدت و اتحاد ما از هر روز دیگر بیشتر است.

آقای روحانی با بیان اینکه دولت امسال بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب به دنبال افزایش تولید و اشتغال بوده و خواهد بود، گفت: نباید هدف را از یاد ببریم؛ امسال هدف این است که رونق اقتصادی ایجاد کنیم و میزان اشتغال را افزایش دهیم تا جوان‌های ما مشغول به کار شوند و کشورمان آرامش بیشتری داشته باشد.

رئیس جمهور «آرامش، امنیت و آزادی» را به عنوان سه پایه برای رسیدن به هدف پیشرفت و اقتدار دانست و تصریح کرد: پیشرفت و اقتدار ما در سایه امنیت، آرامش و آزادی است که باید از آنها برای رسیدن به هدف مهم‌مان حراست و حفاظت کنیم.

آقای روحانی افزود: تردیدی ندارم ملت ایران در مسیر راه‌ خود هدف را گم نکرده، اعتمادش به مسئولان کم نشده و همچنان در برابر دشمن، ایستاده است؛ ما نه ضعیف و سست می‌شویم و نه می‌ترسیم، بلکه مقاوم و قدرتمند می‌ایستیم و خدا هم با ما خواهد بود و طبق وعده الهی، پیروزی نهایی هم از آن ماست.





 

استانداران استان های آذربایجان غربی، کردستان، گلستان و مرکزی رای اعتماد گرفتند

هیأت وزیران در جلسه امروز خود به ریاست رییس جمهور، به استانداران پیشنهادی 4 استان کشور رای اعتماد داد.

در این جلسه، آقایان محمدمهدی شهریاری، بهمن مرادنیا، سید مناف هاشمی و سیدعلی آقازاده از سوی هیأت وزیران به ترتیب به عنوان استانداران استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، گلستان و مرکزی منصوب شدند.

آقای روحانی خطاب به استانداران منتخب اظهارداشت: هدف ما پیشرفت کشور، رونق اقتصادی و توسعه اشتغال در کشور و حرکت در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است و استانداران باید با حفظ انسجام، وحدت، اعتدال و میانه‌روی، اجرای کامل سیاست‌های دولت را دنبال کنند.

رییس‌جمهور با توجه به مرزی بودن سه استان کردستان، آذربایجان غربی و گلستان، بر بهبود روابط با کشورهای همسایه تأکید کرد.

وی جذب سرمایه داخلی و خارجی، تقویت مسیرهای ارتباطی کشور با کشورهای همسایه و تسریع در اتصال راه‌های کشور به کشورهای همسایه و کشورهای بزرگ، از جمله چین، روسیه و منطقه آسیای مرکزی را از جمله راه‌های توسعه اقتصادی و حفظ امنیت کشور دانست و استانداران را به ایجاد هماهنگی در استان و روابط خوب با ائمه جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و گروه‌های سیاسی، رعایت حقوق شهروندی بویژه حقوق اقوام و مذاهب و بهره‌گیری از آنان در مناصب مدیریتی توصیه کرد.

آقای روحانی ضمن بیان اعتماد کامل دولت به هم‌میهنان کرد، آنان را از اقوام اصیل ایرانی دانست که با حس عمیق ملی نسبت به ایران، همواره در همه صحنه‌ها بویژه در دوران دفاع مقدس حضوری فعال و مؤثر داشته و هم‌اکنون هم در عرصه پیشرفت کشور، مشارکت کامل دارند.

رییس‌جمهور وزرا را به همکاری با استانداران در جهت تحقق اهداف مورد نظر دولت توصیه کردند و در پایان از استانداران جدید خواست که سلام ایشان را به مردم شریف استان‌های کردستان، آذربایجان غربی، گلستان و مرکزی ابلاغ کنند.



برقراری مقررات لغو روادید بین ایران و صربستان

هیأت وزیران با پیشنهاد وزارت امور خارجه مبنی بر برقراری مقررات لغو روادید برای دارندگان گذرنامه عادی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری صربستان به شرط عمل متقابل موافقت کرد.



مجوز برگزاری گردهمایی بین‌المللی فناوری‌های بهسازی رفتاری بلند مدت و سازگار با محیط زیست سدها صادر شد

هیأت وزیران با صدور مجوز برگزاری چهارمین گردهمایی بین‌المللی فناوری‌های بهسازی رفتاری بلند مدت و سازگار با محیط زیست سدها موافقت کرد.

هدف از این گردهمایی که با همکاری دانشگاه شهید بهشتی ایران و دانشگاه گراتس اتریش برگزار می‌شود، بحث، تبادل دانش فنی و انتقال تجربیات در مباحث مربوط به علم سد سازی، سازه‌های هیدرولیکی و صنعت آب است.



  • گروه خبری :
  • کد خبر : 226445
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید