اجرا و رعایت ضوابط و توصیه های بهداشتی در واحدهای پرورشی ضامن تولید پایدار بهداشتی(سالم) می باشد
اجرا و رعایت ضوابط و توصیه های بهداشتی در واحدهای پرورشی ضامن تولید پایدار بهداشتی(سالم) می باشد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر علی جاویدپور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان سمنان با اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه در طول چندین سال گذشته ضمن کاهش فواصل بین واحدهای پرورشی، ظرفیت واحدهای پرورشی نیز افزایش یافته است لذا اهمیت رعایت ضوابط و توصیه های بهداشتی بالاخص رعایت اصول قرنطینه ای- بهداشتی دوچندان شده است و مرغداران هر منطقه علاوه بر رعایت اصل All in، All out (جوجه ریزی همزمان در یک منطقه) باید بستر اجرا و رعایت ضوابط و توصیه های بهداشتی را در واحدهای پرورشی بوجود آورند و ورود و خروج افراد، لوازم و اقلام و نهاده های مصرفی باید بر اساس ضوابط بهداشتی صورت گیرد.
ایشان در ادامه در همین زمینه تاکید نمود: تعبیه رختکن اولیه و همچنین سیستم قرنطینه ای و دوش یک طرفه در ابتدای ورودی واحدهای پرورشی می تواند از ورود آلودگی توسط افراد جلوگیری نماید.
نامبرده اضافه نمود: همچنین ورود لوازم نیز باید پس از عبور از اتاق دود و وسایل نقلیه پس از شستشو و ضدعفونی اجازه عبور به فارم را داشته باشند.
در پایان دکتر جاویدپور به کلیه مرغداران توصیه نمود: قبل از هرگونه فعالیت، مجوزهای لازم را از دامپزشکی اخذ و از ورود غیرضروری افراد و وسایل نقلیه به داخل واحد جلوگیری نموده و از جابجایی اقلام و نهاده های مصرفی بین واحدهای پرورشی جداً خودداری نمایند.
نظر دهید