دکتر وحید قدس معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان:
آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر وحید قدس معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: با عنایت به در پیش رو بودن ایام تعطیلات نوروز و ایام ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش فعالیت واحدهای تحت پوشش و ضرورت طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر روند تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، در راستای ارتقای سلامت و بهداشت مصرف کنندگان اجرا می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه این طرح از تاریخ ۱۱ اسفند سالجاری آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و کارشناسان دامپزشکی در دو نوبت صبح و بعد ازظهر برای پیگیری امور و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه ، سردخانه ها، کشتارگاه ها، قصابی ها و خودروهای حمل فرآورده های خام دامی فعال می باشند.
معاون سلامت دامپزشکی استان سمنان اذهان داشت: 23 اکیپ نظارتی شامل ۱۴ اکیپ ثابت و ۹ اکیپ سیار به صورت روزانه با همکاری ۶۳ نفر از همکاران دامپزشکی استان شامل ۲۵ نفر دامپزشک و ۳٠ نفر کارشناس و ۸ ناظر شرعی در دوشیفت صبح و بعد از ظهر از کلیه مراکز عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی بازدید می کنند.
در پایان دکتر قدس از شهروندان درخواست نمود: فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود مانند گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، تخم مرغ و سایر محصولات را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ گزارش نمایند.
نظر دهید