• 1402/04/05 - 07:27
  • تعداد بازدید : 420
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
عید سعید قربان مبارک باد

توصیه های بهداشتی دامپزشکی در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان

شرایط و نکات بهداشتی ذبح دام در روز عید قربان:

همشهریان ارجمند:

خواهشمند است به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه های بهداشتی ذیل را برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرار دهید.

◽️دام را از میادین تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری نمایید.

◽️ترجیحا کشتار دام را در کشتارگاه های تحت پوشش ادارات دامپزشکی انجام دهید.

◽️از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل نمایید.

◽️افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

◽️گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ساعت و آلایش خوراکی مانند جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

◽️به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری است ذبح و مصرف نکنید.

◽️از محل هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می نمایند گوشت خریداری نکنید.

◽️از مصرف گوشت و سایر آلایش خوراکی دامی که فاقد مجوزهای دامپزشکی میباشند جدا" پرهیز نمایید.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ دامپزشکی یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان تماس حاصل فرمایید.

 

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر اصلی
  • کد خبر : 303846
کلمات کلیدی
saeed khabbaz

saeed khabbaz

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه