رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه:
آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در ماه رمضان در شهرستان سرخه
کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل: قصابی ها ، مرغ فروشی ها ، خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها، کشتارگاه دام ، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی، رستوران ها در اقصی نقاط سطح شهرستان بطور مستمر بازرسی میشوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر مجتبی لشکری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه با اعلام این خبر افزود: با توجه به وظیفه دامپزشکی در نظارت بر مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل: قصابی ها ، مرغ فروشی ها ، خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها، کشتارگاه دام ، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی، رستوران ها در اقصی نقاط سطح شهرستان با همکاری کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و بطور مستمر بازرسی میشوند.
وی در ادامه به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید هرگونه فرآورده خام دامی تازه و منجمد از جمله گوشت قرمز و مرغ، تخم مرغ و... دقت لازم را داشته باشند تا از خرید فرآوردههای خام دامی فاقد بستهبندی و گوشت قرمز بدون مهر بهداشتی و بر چسب مشخصات دامپزشکی جدا خودداری کرده و صرفاً فرآوردههای خام دامی یا هرگونه غذای آماده خود را از مراکز مجاز که دارای تاییدیه بهداشتی دامپزشکی هستند، تهیه کنند.
در پایان دکتر لشکری از عموم شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در کلیه مراحل تهیه، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی، مراتب را فوراً به اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش نمایند./
نظر دهید