رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دامغان
آشنایی پرسنل کشتارگاه شهرستان دامغان با بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)
دکتر علی اصغر جلالوند از آشنایی پرسنل کشتارگاه شهرستان دامغان با بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)خبر داد:
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر علی اصغر جلالوند رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دامغان با اعلام این خبر افزود : به منظور ارتقاء سطح آگاهی و آشنایی پرسنل کشتارگاه با بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) و با توجه به اینکه قصابان و کارکنان کشتارگاه به علت مواجهه با گوشت تازه و لاشه حیوان در ریسک بالایی جهت ابتلا به این بیماری قرار دارند ضمن بازدید از کشتارگاه دام با کارکنان دیدار و در خصوص عامل بیماری، راههای انتقال، علایم و نحوه پیشگیری مطالبی ارائه گردید.
وی در ادامه گفت: تب کریمه کنگو از جمله بیماری های مشترک انسان و دام است و از طریق گزش کنه میتواند به دام و انسان منتقل شود این بیماری در دام علائم خاصی نداشته ولی در انسان میتواند بسیار خطرناک و کشنده باشد.
در پایان دکتر جلالوند به شهروندان توصیه نمود: گوشت را از مراکز و فروشگاههای مجاز تهیه نمایند، از وسایل حفاظتی مانند دستکش در هنگام تماس با گوشت استفاده نمایند، گوشت تازه را 24 ساعت و جگر دام تازه ذبح شده را 48 ساعت در یخچال نگهداری سپس به خوبی پخته و مصرف نمایند.
نظر دهید