چاپ
ارسال به دوست

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان

برگزاری دوره آموزشی – ترویجی ویژه بهره برداران در سمنان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان از برگزاری دوره آموزشی – ترویجی آشنایی و راههای مقابله با بیماری تب کریمه کنگو ویژه بهره برداران شاغل در امر خرید و فروش دام و قصابان در محل کشتارگاه دام شهرستان سمنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان دکتر مهدی حقیان فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان از برگزاری دوره آموزشی ترویجی آشنایی و راههای مقابله با بیماری تب کریمه کنگو ویژه بهره برداران شاغل در امر خرید و فروش دام و قصابان در محل کشتارگاه دام شهرستان سمنان خبر داد

وی افزود: همه ساله با آغاز فصل گرما و فعالیت مجدد بندپایان بویژه کنه ابتلاء به این بیماری در سراسر کشور آغاز می شود که از راههای پیشگیری از آن ابتدا آموزش و افزایش سطح ارتقاء آگاهی جامعه هدف و سپس رعایت موارد بهداشتی در مصرف انواع فرآورده های گوشتی می باشد همچنین ارتقاء سطح آگاهی افرادی که به هر طریق با انواع دام ارتباط داشته، تاثیر بسزایی در کاهش ابتلاء به انواع بیماریهای مشترک به ویژه تب کریمه کنگو(CCHF) را دارد.

دکتر حقیانفر تاکید نمود شهروندان محترم چنانچه گوشت قرمز را پس از خرید، به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایند، به مراتب از ابتلاء به این بیماری خطرناک در امان مانده و سلامت خانواده و خود را تضمین می نمایند.


  • فایل پیوست :
  • کد خبر: ٢٥٤١٢٥/
  • ١٠:٤٨ - 1399/05/06/
  • تعداد بازدید: 28

خروج